Julbord i Göteborg

Välkommen till ett annorlunda julbord i Göteborg.
Alice med entourage intar scenen julen 2019

Boka Nu

Vad tidigare kunder har sagt om The Concept på Reco

Lämna världen utanför och fira Christmas in Wonderland. Hos oss serveras inget traditionellt julbord. Istället avnjuts en välkomponerad meny bestående av ca sex rätter som serveras vid överdådigt dukade bord i fantastiska lokaler. Samtidigt som de utsökta och vintriga smakerna dansar på guldtallrikar, i burar och på fat, adderar våra DJ:s, akrobater och stjärnor till en intensiv helhetsupplevelse från golv till tak bland kristaller och sammet.
Festen börjar redan i entrén och kulminerar på dansgolv och i barer.

Christmas in Wonderland är perfekt för familjen, vännerna eller hela företaget.

Välkommen till en magisk julfest i Göteborg – Boka julbord på The Concept.

Julbord med underhållning

Det är inte alla julbord som bjuder på en makalös underhållning för gästerna till bords. Vi ser det som en ära att få servera er vintriga smaker i fantasifulla skepnader samtidigt som musiken och den tillhörande showen runt om lever sitt eget liv. Låt oss visa dig vägen in i vårt vintriga sagoland, samtidigt som du avnjuter rätt efter rätt.

Boka Nu

Överraskningsmeny och på guldfat

Medan våra skönsjungande artister och muskulösa akrobater vet hur de bäst underhåller er på scenen, kommer maten serveras vid storslaget dukade bord över hela salongen. Menyn består av flera rätter och smakerna är kombinerade för att överraska och förbluffa.

Låt dig väl smaka av kulinariska sensationer på guldfat och tallrikar, med perfekt kombinerad dryck. Den välkomponerade menyn är hemlig och rätterna avslöjas först vid serveringen. Allt för att skapa en helhetsupplevelse som bjuder in till skratt, förundran och tillfredsställelse.

En populär julfest

Boka gärna julbordsplatser till hela företaget eller organisationen, men se till att göra det i tid. Vårt julbord med flerrättersmeny och underhållning är populärt och platserna försvinner därför fort. För att vara säker på att få platser till alla gäller det att vara ute i god tid, boka gärna flera månader i förväg. Du bokar enkelt för ett helt företag genom att fylla i vårt formulär så återkommer vi till dig.

Fyll i vårt kontaktformulär

Om du ska boka privat till dig, dina vänner eller hela familjen kan du göra det genom onlinebokningen direkt på sidan.

Välkommen till Underlandet – julen 2019

I vinter tar Alice i Underlandet och den galna hattmakaren över julbordets underhållning på The Concept. Endast fantasin sätter gränserna när du kliver in i det vintriga sagolandet med piprökande fjärilslarver, gåtfulla katter och talande blommor. Allt täckt av magisk frost.

Välkommen till ett julbord du sent kommer glömma!

Boka Nu

Är ni fler än 10 personer fyll i vårt kontakt formulär

Fyll i vårt kontaktformulär

Boka nu