Julbord i Göteborg

Välkommen till ett annorlunda julbord i Göteborg.
Christmas by Wallmans intar scenen julen 2019

Boka Nu

Vad tidigare kunder har sagt om Kungsportshuset på Reco

Wallmans gör ett exklusivt gästspel i Göteborg
Sedan Wallmans Salongers premiär för 28 år sen har tusentals gäster blivit serverade av proffsiga Wallmans-artister – stjärnor som levererat en show i världsklass samtidigt som de balanserat tallrikar och med värme tagit extra väl hand om just ”sina” gäster. Wallmans spelar för fulla hus i Stockholm, Köpenhamn och Oslo och nu är det dags för ett exklusivt gästspel i Göteborg!

Christmas by Wallmans – i Kungsportshuset
Julen 2019 kommer Wallmans att skapa julmagi i Kungsportshuset i Göteborg. Upplev en helkväll med en meny av julens smaker kryddat med en sprakande Wallmans-show med magiska inslag. Kvällen kulminerar sen med julgodis och en smittande sing-a-long med vår egna glamorösa Gretchen.

Julbord med underhållning

Boka Nu

En populär julfest

Boka gärna julbordsplatser till hela företaget eller organisationen, men se till att göra det i tid. Vårt julbord med flerrättersmeny och underhållning är populärt och platserna försvinner därför fort. För att vara säker på att få platser till alla gäller det att vara ute i god tid, boka gärna flera månader i förväg. Du bokar enkelt för ett helt företag genom att fylla i vårt formulär så återkommer vi till dig.

Fyll i vårt kontaktformulär

Om du ska boka privat till dig, dina vänner eller hela familjen kan du göra det genom onlinebokningen direkt på sidan.

Boka Nu

Är ni fler än 10 personer fyll i vårt kontakt formulär

Fyll i vårt kontaktformulär

Boka nu