Show i Göteborg

Showen på The Concept lämnar ingen oberörd.

Förvänta dig underhållning på såväl scen som golv, från höga höjder och på tallriken i vårens show på The Concept. Vi underhåller dig från att du kliver in i våra spektakulära lokaler, till dess att kvällen går mot sitt slut. The Concept är en Dinner club i Göteborg som bryter mot alla konventioner och ramar – för att i slutändan inte lämna någon oberörd.

Boka nu

Vad tidigare kunder har sagt om The Concept på Reco

Med underhållning, goda cocktails, skratt, musik, förvåning och inte minst genom den fantastiska menyn som serveras – har du en magisk helkväll att vänta dig. Boka show i Göteborg till dig, dina vänner, familjen eller hela företaget hos oss på The Concept. Välkommen hit!

shower göteborg

Dinnerclub med extra allt

När du bokar din show hos oss ingår det alltid en välkomponerad meny i besöket, enligt konceptet Shared Dining. Sällskapet delar tillsammans på en rad rätter och får uppleva smaksensationerna samtidigt som underhållningen är i full gång. Vi tror på en helhetsupplevelse och när det kommer till både middagen och showen har inget lämnats åt slumpen. Menyn varierar och ändras för att vara i samklang med säsongens råvaror. Samtliga rätter är komponerade av vår prisbelönta kock och tillagat för att förundra, överraska och tillfredsställa.

Boka 2019

Fresta dina sinnen med show, middag och passande dryck. Det finns få saker som toppar en helkväll på The Concept.

Läs mer om maten

the concept i göteborg show

Shower i Göteborg

Våra shower förändras och förnyas, för att kunna ge dig en spännande upplevelse. Se till att boka plats ett datum som passar dig för att inte missa tillfälle och show. Om du ska beställa biljetter till ett helt företag är det ännu viktigare att vara ute i god tid för att försäkra er om att det finns plats åt alla på önskat datum. Som tur är det är enkelt att boka en helkväll med show och middag online – där kan du fylla i sällskapets antal, biljettens kategori och eventuella mattavvikelser, allergier och andra önskemål och tillägg.

Är ni fler än 10 personer?

Show med hotellnatt?

När du köper biljetter till en av våra spektakulära helkvällar med show och meny i Göteborg, kan du alltid se till att även boka ett hotellpaket. Efter en underhållande kväll i våra lokaler kan en natt på ett närbeläget hotell bli det som toppar upplevelsen. Med en lyxig hotellfrukost på schemat har du dessutom ännu mer att se fram emot inför besöket på The Concept. Förläng vistelsen och unna dig en hotellnatt via vår partner Nöjesresor.

Boka hotell & show

Välkommen till en fantastisk show i Göteborg på The Concept!

Show i Göteborg

Upplev ett äventyr som underhåller dig från första steg in i lokalerna tills dess att kvällen går mot sitt slut. Upplevelsen är en dinnershow som bryter mot alla konventioner och ramar – för att i slutändan inte lämna någon oberörd.

Boka nu