Show i Göteborg

Vårens show på The Concept lämnar ingen oberörd.

Förvänta dig underhållning på såväl scen som golv, från höga höjder och på tallriken i vårens show på The Concept. Här förenas skratt och förundran i våra spektakulärt inredda lokaler. Förbered dig för en totalt drabbande upplevelse. Bienvenue!

Boka in ditt besök på The Concept & avnjut vår hemliga flerrättersmeny samtidigt som våra spektakulära artister underhåller dig i vårens show.

Låt oss fresta alla dina sinnen under en annorlunda kväll du sent ska glömma. Här får du ett ovanligt mottagande och vår ambition är genomgående överträffa dina förväntningar. Boka in en helkväll med middag i en kategori som passar dig och njut av helheten i samspelet mellan mat och show. Om du inte vill äta, eller kanske bara är lite nyfiken välkomnar vi dig att tjuvkika på underhållningen, medan du njuter av en god cocktail eller en kall öl i vår bar.

Boka nu

grymt evenemang i göteborg på the concept

GRETCHEN! Paljetter och läder i alla väder – The Concepts värdinna lämnar ingen oberörd. GASTON! Magikern med glimten i ögat som garanterat får dig att betvivla dina egna. DUO CREATIVE! Ögongodis för alla när de muskulösa pralinerna intar scen. ÅSA! Pink is power, Skönsjungande siren som får de svårflörtade på fall.

Jesper Bogren står bakom maten på the concept

Maten på The Concept

På The Concept råder Shared Dining enligt oss.
Läs mer om vår mat HÄR>>

Hösten / Julen 2019

Säkra era platser redan nu

Boka hösten här

Boka nu